Welkom bij van de Brake Bouw

Van de Brake Bouw in Nunspeet, uw partner in bouw en verbouw
Wij zijn van de Brake Bouw, een allround bouwbedrijf uit Nunspeet. Ons bedrijf bestaat uit zeer ervaren vakmensen. Wij hebben een doel waar we hard voor werken: bouwen op een hoog niveau tegen een scherpe en eerlijke prijs.

Diensten
Onze diensten bestaan uit het nieuwbouwen, verbouwen en renoveren van (luxe) woningen en kleine bedrijfspanden. Ook verzorgen wij reparaties zoals het vervangen van sloten, kozijnen en alle andere denkbare klussen in en rondom het huis. Daarnaast zijn wij u van dienst wanneer u uitbreiding wenst van uw woonruimte, zoals het plaatsen van een aanbouw of uitbouw.

Allerbeste kwaliteit op een topniveau
Voor een bouwbedrijf is het erg belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij zijn zeer trots op onze vaste klantenkring en willen deze ook graag tevreden houden. Van de Brake Bouw staat garant voor goede service en nazorg. Daarom bent u bij ons verzekerd van de allerbeste kwaliteit op een topniveau.

Bij van de Brake Bouw staat u er geen moment alleen voor
Van de Brake Bouw gaat verder dan alleen het leveren van de genoemde diensten. Door ons brede netwerk van architecten en gespecialiseerde onderaannemers kunnen wij altijd aan al uw wensen voldoen. Daarnaast maken wij indien gewenst zelf een ontwerp of tekening voor u en zijn wij u graag van dienst bij het indienen van een bouwaanvraag.

U staat er bij ons gespecialiseerde bouwbedrijf uit Nunspeet geen moment alleen voor. Onze projectleiders begeleiden u van het begin tot het einde!

Een reacties op “Welkom bij van de Brake Bouw

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *