Bent u al lang op zoek maar heeft u de woning of het bedrijfspand van uw dromen nog niet gevonden? Kom dan eens praten met de ervaren projectleiders van Van de Brake Bouw. Ons bouwbedrijf verzorgt namelijk niet alleen verbouwingen, renovaties en onderhoud maar ook nieuwbouwprojecten. Het nieuw bouwen van (luxe) woningen en kleine bedrijfspanden is een regelmatig terugkerende specialiteit. Met onze kennis en ervaring is alles mogelijk!

Een nieuwbouw woning of bedrijfspand geheel naar uw wens

Een woning of bedrijfspand laten bouwen was nog nooit zo gemakkelijk. Wij regelen namelijk alles tot in de puntjes voor u. Het is mogelijk om Van de Brake Bouw Nunspeet uw bouwaanvraag te laten doen. Daarna wordt u gedurende het gehele project door onze ervaren projectleiders op de hoogte gehouden. Na het afronden van de bouw wordt er veel tijd besteed aan de nazorg. Zo weten wij zeker dat u geheel tevreden bent over uw nieuwbouw woning of bedrijfspand.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Van de Brake Bouw voor u kan betekenen op gebied van nieuwbouw, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en maken een passende offerte voor u. Persoonlijk contact en een gedegen advies staat bij ons voorop!

Werkgebied

Van de Brake Bouw & Onderhoud bouwt, verbouwt en renoveert voornamelijk in de omgeving Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Putten, Doornspijk, Elburg.