Goed onderhoud van een woning is erg belangrijk. Een goed onderhouden huis biedt u namelijk een veilige en schone leefomgeving. Daarnaast komt u door regelmatig onderhoud nooit voor onaangename verrassingen te staan. Grootschalige aanpassingen en hoge facturen kunnen het gevolg zijn van het niet repareren van kleine mankementen. Van de Brake Bouw helpt u graag bij het onderhoud van uw woning!

Onderhoud van uw woning tegen een scherpe prijs

Ons bouwbedrijf levert u onderhoud op het hoogste niveau zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Door onze scherpe prijsafspraken weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. In overleg met u stelt van de Brake Bouw een plan van aanpak op. Van daaruit gaan wij aan de slag voor u. U weet precies wanneer het onderhoud uitgevoerd wordt en wij weten wanneer het voor u het beste uitkomt!

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Van de Brake Bouw voor u kan betekenen op gebied van onderhoud, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en maken een passende offerte voor u. Persoonlijk contact en een gedegen advies staat bij ons voorop!