Het renoveren van een woning of bedrijfspand is geen gemakkelijke opgave. Het is van groot belang dat dit met uiterste precisie wordt uitgevoerd en men goed let op de details. Dit zijn precies de kwaliteiten van Van de Brake Bouw & Onderhoud! Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat de renovatie tot in de putjes verzorgd is. Wij verzekeren u dat uw woning of bedrijfspand na het renoveren weer als nieuw is maar nog steeds de authentieke details heeft die u zo mooi vindt.

Woningrenovatie of renovatie van uw bedrijfspand tegen een scherpe prijs

Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Uw woningrenovatie of het renoveren van uw bedrijfspand hoeft namelijk geen financiele aderlating te zijn. Van de Brake Bouw Nunspeet heeft voor ieder budget een passende oplossing. Een renovatie door een zeer professioneel bouwbedrijf is dus ook voor u zeker een mogelijkheid!

Een goede investering voor de toekomst

Een renovatie van uw woning of bedrijfspand kan een forse investering zijn. Daarentegen levert het u ook een hoop op. Door het gebruik van moderne technieken en materialen wordt alles beter geisoleerd en dit ziet u uiteindelijk terug in een daling van de energielasten.
Daarnaast kan een perfect uitgevoerde renovatie van uw woning of bedrijfspand een aanzienlijke waardevermeerdering opleveren. Een goede investering in de toekomst dus en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Van de Brake Bouw Nunspeet voor u kan betekenen op gebied van renovatie, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en maken een passende offerte voor u. Persoonlijk contact en een gedegen advies staan bij ons voorop!

Werkgebied

Van de Brake Bouw & Onderhoud bouwt, verbouwt en renoveert voornamelijk in de omgeving Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Putten, Doornspijk, Elburg.