Ook als u uw huis graag wil laten verbouwen, kunt u bij Van de Brake Bouw  terecht. Een allround bouwbedrijf in Nunspeet.  Wij zorgen ervoor dat uw huis  na de verbouwing weer helemaal aan uw wensen voldoet. Om de verbouwing zo goed mogelijk uit te voeren, communiceren we tijdens het proces veelvuldig met u. Zo bent u van elke stap op de hoogte en weet u precies hoe de voortgang verloopt.

Van de Brake Bouw verbouwt uw huis zonder zorgen

Door deze duidelijke communicatie, goede voorbereiding en prettige aanpak, hoeft u zich tijdens het verbouwen van uw huis geen zorgen te maken. Of het nu gaat om timmerwerk, metselwerk, grondwerk of de bouwvergunning. Van de Brake Bouw voert haar taken altijd zeer bedreven uit en heeft oog voor de kleinste details. Hierdoor komt u dus niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Dit geldt ook voor de rekening! Wij bieden u namelijk een meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij Van de Brake Bouw bent u verzekerd van een verzorgde verbouwing tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Van de Brake Bouw voor u kan betekenen op gebied van verbouw of aanbouw neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en maken een passende offerte voor u. Persoonlijk contact en een gedegen advies staat bij ons voorop!

Werkgebied

Van de Brake Bouw & Onderhoud is een bouwbedrijf die bouwt, verbouwt en renoveert voornamelijk in de omgeving Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Putten, Doornspijk, Elburg, Epe.